Achtergrond

Lees hier alles over wat ons bezighoudt.

Coronacrisis en de betekeniseconomie

Voordat het coronavirus de wereld gijzelde won voornamelijk duurzaamheid in het maatschappelijk debat en in het bedrijfsleven terrein. Dit thema verdween direct naar de achtergrond toen duidelijk werd hoe snel het coronavirus om zich heen greep en op grote schaal slachtoffers maakte.

Lees meer

Boeklancering

Na ruim 1,5 jaar schrijven lanceerde ik op vrijdag 6 maart 2020 mijn IMPACT-boek. Samen met Wij zijn Katapult organiseerde ik in de 3D Makerszone Haarlem dit event met impact. Met veel plezier en dankbaarheid kijk ik daarop terug.

Lees meer

De betekenis van de betekeniseconomie

Wat is de betekenis van de betekeniseconomie eigenlijk? We gingen hierover met een diverse groep mensen in gesprek. Lees meer over onze conclusies…

Lees meer

Ik verslaafd? Welnee!

Je hoeft geen psycholoog te zijn om te zien dat we in onze samenleving behoorlijk verslaafd geraakt zijn. De meest in het oog springende verslavingen zijn die aan roken, alchohol drinken en drugs gebruiken. Maar, ook verslaving aan gokken, gaming, je smartphone, sex, eten, winkelen, werken, suiker, koffie en Netflix komen vaker voor dan je denkt.

Lees meer

2020 © Copyright | Alle rechten voorbehouden | Website door: BurgeoningDevelopment