Masterclass Impact maken

Trainer: Matthijs Bobeldijk
Datum: vrijdag 24 april 2020, van 10.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: 3D Makerszone, Haarlem
Kosten: € 99,- ex. BTW per persoon (Inclusief IMPACT-boek)

Waarmee gaan we in de masterclass aan de slag?

> De betekeniseconomie. Wat is dat dan? En wat kan ik ermee?
> Betekenisvolle impact maken met behulp van de Purpose Case. Hoe doe je dat?
> De Purpose Case voor je eigen initiatief of project concreet maken
> Handvatten om je initiatief, project of sociale onderneming verder te brengen
> Handvatten om betekenisvolle initiatieven, project of sociale ondernemingen van anderen helpen verder te brengen
> Hoe je de Purpose Case en het Business Model Canvas naast elkaar kunt inzetten

Waarom meedoen?

In deze training leer je als sociaal ondernemer, Change Agent of impact adviseur betekenisvolle businessmodellen te ontwikkelen aan de hand van de Purpose Case. De Purpose Case is een betekenisvol businessmodel waarin waardecreatie en maatschappelijke impact zichtbaar, voelbaar en concreet gemaakt kan worden zonder verstrikt te raken in het economische denken. Tijdens de masterclass ga je concreet aan de slag met zowel de Purpose Case van je eigen initiatief, als het businessmodel van je eigen organisatie. Ook krijg je praktische tips over welke vervolgstappen je direct na de training zelf kunt zetten om sneller IMPACT te maken.

Over de trainer

Matthijs Bobeldijk is de auteur van het boek IMPACT, ontwikkelaar van de Purpose Case en aanjager van de Betekeniseconomie in Noord-Holland. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe businessmodellen, zowel binnen nationale als internationale bedrijven en profit- en non-profit organisaties. Hij gelooft in ‘de terugkeer’ van purpose-gedreven ondernemingen en is ervan overtuigd dat onze economie en maatschappij in transitie is van een markteconomie naar een betekeniseconomie waarbij waardecreatie het uitgangspunt is.

Matthijs heeft als trainer, coach en business developer zeer ruime ervaring met het toepassen van het Business Model Canvas, maar liep steeds vast in financieel economische vraagstukken bij de ontwikkeling van businessmodellen in het publieke domein en voor sociaal ondernemers. Om dit vraagstuk te omzeilen ontwikkelde hij de Purpose Case.

Schrijf je nu in voor de training!

Inschrijven

2020 © Copyright | Alle rechten voorbehouden | Website door: BurgeoningDevelopment