IMPACT - Zet vanuit de Purpose Case de wereld naar je hart

IMPACT is een praktische en visueel managementboek getekend en geschreven door Matthijs Bobeldijk voor Change Agents in de dop. Mensen die in hun werk of onderneming vastlopen in bestaande businessmodellen en het heft in eigen handen willen nemen om meer betekenis aan hun werk en organisatie te geven, door samen met Change Agents uit andere organisaties maatschappelijke en ecologische vraagstukken aan te pakken.

Het boek bevat een aantal praktische concepten waarmee je in je eigen leven en organisatie aan de slag kunt: The Purpose Case waarmee impactvolle businessmodellen ontwerpt, het profiel van de Change Agent dat je inzicht geeft in welke vaardigheden je nodig hebt om bestaande businessmodellen op te schudden en de trends die niemand je vertelt, waarop je mee kunt surfen als je impact wilt maken in het leven van jezelf en anderen.

In het boek maak je kennis met een aantal Change Agents die vanuit het gedachtegoed van de Purpose Case impact maken in het onderwijs, het sociale domein en de circulaire economie. Ze delen tips en valkuilen waarmee je je voordeel kunt doen in je eigen praktijk.

Omdat de auteur voorbeelden uit zijn eigen praktijk in de vorm van verhalen en tekeningen heeft opgetekend leest het boek vlot en inspireert het om zelf aan de slag te gaan.

Het boek komt begin februari 2020 officieel uit. Reserveer hieronder alvast jouw exemplaar.

Wil jij straks als één van de eersten het boek in de handen hebben om met de Purpose Case aan de slag te gaan? Dat kan! Tot begin februari 2020 moet je nog even geduld hebben. Kun je niet wachten? Laat mij dan nu alvast weten dat je het boek wilt reserveren. Je zit nergens aan vast, maar je krijgt 1 mailtje zodra er meer details bekend zijn. De eerste 25 personen die het boek reserveren krijgen een uitnodiging voor de boeklancering in februari in Haarlem. Tot dan?

Boek

 

 

2020 © Copyright | Alle rechten voorbehouden | Website door: BurgeoningDevelopment