"Ik ben een ondernemer met een Missie."

Ik geloof dat we meer betekenis in onze samenleving en economie moet brengen en de focus moeten verleggen van welvaart naar welzijn. Niet alleen in onze bedrijven, maar ook in ons onderwijs. Om deze reden werk ik elke dag aan het versnellen van de transitie naar de betekeniseconomie en het beroepsonderwijs van de toekomst.

Een snelle, doeltreffende en constructieve manier om tot verandering te komen is het innoveren van businessmodellen. Als we die nu betekenisvol ontwerpen en/of innoveren, dan hebben we de eerste stappen in de goede richting gezet.

"Ik voel mij niet alleen verantwoordelijk voor het komen tot werkende businessmodellen, maar ook voor de impact die deze nieuwe businessmodellen hebben op onze samenleving en planeet."

New Business Lab

Mijn bedrijf New Business Lab bestaat sinds 2011. Mijn eerste opdracht was om voor een onderwijsinstelling een businessmodel te ontwikkelen dat beter aansluit bij de veranderende wereld: de student meer centraal, betere samenwerking met bedrijven en onderwijs dat aansluit bij trends en ontwikkelingen. Deze opdracht was het startpunt voor het helpen van nog veel meer organisaties bij de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen. Voor de komende jaren ligt de focus van mijn bedrijf op helpen vormgeven van businessmodellen voor de betekeniseconomie en het aanjagen van onderwijsinnovatie via nieuwe businessmodellen. Hierbij zet ik zoveel mogelijk digitale mogelijkheden als video conferencing, webinars en online trainingen. Ook werk ik intensief samen met andere ondernemers op het gebied van vormgeving, webdesign, marketing, veranderkunde en Human Talent Management.

Klanten

Afgelopen jaren heb ik onder andere voor de volgende opdrachtgevers gewerkt: Centrum Voor Innovatief Vakmanschap Water, Chill, De Vries & van De Wiel, Domein Applied Sciences, Dutch TechZone, Foodlab Zeeland, Fontys Hogeschool, Hogeschool van Amsterdam, Hollander Techniek, House of Aviation, House of Digital, House of Hospitality, House of Logistics, Hutten Business Catering, Impuls Zeeland, Milieudefensie, Orionis Walcheren, Platform voor Techniek & Talent, Provincie Zeeland, ROC van Amsterdam, Scalda, Stichting Bono, Techwise Twente, U-Create, VNCI, Waterschap Rivierenland en vele andere organisaties.

Ik maak graag kennis met je!

Lijkt het je leuk eens kennis te maken, of heb je een concrete vraag om samen te werken? Neem gerust contact met mij op via matthijs@newbusinesslab.com

2021 © Copyright | Alle rechten voorbehouden | Website door: BurgeoningDevelopment