Wilt u de bezoekers van uw event inspireren om samen in actie te komen? Boek dan Matthijs als spreker op uw event! 

Matthijs Bobeldijk is expert op het gebied van samenwerken in netwerken en het versnellen van transities

Praten over transities en verandering dat gebeurt al genoeg op allerlei congressen, events en in vergaderzaaltjes. Het is tijd voor actie!  Maar, hoe ga je van PRATEN naar DOEN?

Matthijs Bobeldijk helpt organisaties om samen te werken aan complexe vraagstukken. Dit vraagt om een andere mindset, een andere werkwijze en vooral om actiegerichtheid

Als ontwikkelaar van de Purpose Case is Matthijs gewend om grote groepen mensen te begeleiden om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. De inspiratiepresentaties van Matthijs zijn hierop gericht: hoe maken wij, ieder vanuit zijn/haar eigen belang,  concrete stappen naar de de oplossing van urgente en complexe vraagstukken die ons allemaal aangaan?

"Hoe gaan we van PRATEN naar DOEN?"

Ik ben een ondernemer met een missie

Ik ben Matthijs Bobeldijk, zelfstandig ondernemer met een missie. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond (Erasmus Universiteit) en heb mij gespecialiseerd in het (lokaal) helpen oplossen van complexe vraagstukken. Denk aan: energietransitie, diversiteit & inclusie, armoede, maar ook voedseltransitie of grondstoffentransitie. Deze vraagstukken hebben meer gemeen dan je denkt: het gaat om vanuit verschillende belangen samen te werken aan een hoger doel. Dat samenwerken, concreet maken van doelen, én zichtbaar maken van de gezamenlijke impact is waaraan ik dagelijks bijdraag. In mijn inspiratie presentaties neem ik de aanwezigen mee in hoe het ook kan: sneller concreet worden én minder gedoe in het samenwerkingsproces. 

Matthijs Bobeldijk_change Agent

Welke IMPACT maakt u met uw event?

Werkelijke IMPACT ontstaat als mensen elkaar tijdens een bijeenkomst live ontmoeten en het 'echte gesprek' voeren. Op zo'n moment gebeurt er iets in de groep: er gaat een 'vlammetje' aan, er ontstaat collectieve zin en ambitie om samen te werken aan een vraagstuk waar iedereen last van heeft, of een droom waar iedereen in gelooft. Dat moment ontstaat niet toevallig tijdens de borrel of een break-outsessie. Dat moment moet vooraf worden uitgedacht in het ontwerp van uw event. Ik help u graag daarbij.

Laten wij samen meer IMPACT maken!

Naast het verzorgen van een keynote of inspiratiepresentatie kan ik tijdens uw event ook een workshop of masterclass verzorgen waarbij wij met (een deel van de bezoekers) een concreet complex vraagstuk aan de slag gaan op basis van de Purpose Case.


Een ander idee: geef de bezoekers van uw event mijn boek IMPACT, zet vanuit de Purpose Case de wereld naar je hart, cadeau, zodat ze na afloop van het event zelf met hun eigen complexe vraagstukken aan de slag kunnen. Ook mooi als herinnering aan uw event. 


Wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden om tijdens uw event meer IMPACT te maken? Neem dan contact met mij op via onderstaande button. Ik denk graag met u mee!