Aan de slag met het Business Model Canvas?

Het Business Model Canvas is een krachtige visuele bedrijfskundige tool, ontwikkeld door Alexander Osterwalder, en bekend van de management best-seller Business Model Generation. Het Business Model Canvas wordt wereldwijd door miljoenen organisaties op uiteenlopende manieren gebruikt om businessmodellen aan te scherpen, te analyseren of te innoveren.

Hoewel het Business Model Canvas een laagdrempelig instrument is, kan het invullen van het Business Model Canvas in de praktijk tegenvallen. Het blijven ten slotte bedrijfskundige termen die u waarschijnlijk niet dagelijks gebruikt.

externe begeleiding bij het invullen van het Business Model Canvas kan helpen om...

> Sneller tot de kern te komen

> Onnodige discussies met collega’s (over het model zelf) te voorkomen

> Tijdens (een) bijeenkomst(en) zelf een inhoudelijke bijdrage te kunnen leveren.

> Werkelijk een businessmodel innovatie proces op te starten

> Uw businessmodel innovatie proces te versnellen

Begeleiding door New Business Lab is mogelijk in de volgende vormen...

Businessmodel bijeenkomst

Wilt u in een eenmalige bijeenkomst met het Business Model Canvas aan de slag? Bijvoorbeeld tijdens een heidesessie, bestuursvergadering, studiedag of inspiratiebijeenkomst die binnenkort gepland staat?Ik help u en uw collega’s graag bij het invullen van het Business Model Canvas. Daarnaast kan ik uw collega’s meenemen in het businessmodel gedachtegoed, met veel sprekende voorbeelden uit de praktijk.

Businessmodel traject

Bent u voornemens om een businessmodel innovatie traject voor uw organisatie op te starten omdat u serieus werk wilt maken van businessmodel innovatie? Ik kan u hierbij ondersteunen. Ik ontwerp graag samen met u een businessmodel innovatietraject op maat.

Businessmodel training

Werkt u business-to-business en wilt u in gesprek met uw klanten over hun eigen businessmodel? Om zo samen nieuwe businessmodellen te ontwikkelen? Ik kan voor uw account managers en/of of business developers een maatwerk training verzorgen zodat zij zelf met uw klanten met nieuwe businessmodellen aan de slag kunnen.

Enthousiast en nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op

Ben je enthousiast over de mogelijkheden van het Business Model Canvas en nieuwsgierig of ik je daarbij kan helpen? Schroom niet contact met mij op te nemen via het contactformulier  of door mij te bellen op het telefoonnummer onderaan deze pagina.

Inspiratie: businessmodel vlogs en blogs...

2020 © Copyright | Alle rechten voorbehouden | Website door: BurgeoningDevelopment