Webinar: Werken met behulp van de Purpose Case

Wil jij samen met verschillende andere organisaties maatschappelijke verandering teweegbrengen? In dit webinar leer ik je hoe je de bewezen Purpose Case methodiek toe kan passen om een doorbraak in de samenwerking te creëren

Dinsdag 9 januari 2024 

van 9:00 t/m 9.50 uur

Wil jij samen met verschillende andere organisaties maatschappelijke verandering teweegbrengen?

Maar loop je vast omdat partijen om elkaar heen blijven draaien en hun echte belangen niet uitspreken? 

Raak niet gefrustreerd, maar pas de bewezen Purpose Case methodiek toe om een doorbraak in de samenwerking te creëren. In dit webinar neemt Matthijs Bobeldijk, de ontwikkelaar van de Purpose Case, je mee in een interactieve sessie over werken met de Purpose Case. 

Na afloop heb je voldoende kennis om direct zelf met deze methodiek aan de slag te gaan.

Datum:

Dinsdag
09 januari 2024
09:00
Matthijs Bobeldijk

Matthijs Bobeldijk, impact coach en ontwikkelaar van de Purpose Case 

Dit webinar wordt verzorgd door Matthijs Bobeldijk. Matthijs is ontwikkelaar van The Purpose Case, en auteur van het boek IMPACT, "Zet vanuit de Purpose Case wereld naar je hart." Matthijs is aanjager van de betekeniseconomie & beroepsonderwijs van de toekomst en helpt organisaties (ondernemers, onderwijs en overheden) IMPACT te maken door maatschappelijke businessmodellen ontwerpen die aansluiten bij de organisatiedoelstellingen én die een bijdrage leveren aan de duurzame ontwikkeling van onze planeet en samenleving. 

Wil jij je IMPACT vergroten? Reserveer dan nu direct je plek!